Поділитись:

Цитати 2018-го: про туристичний Луцьк, розвиток та автокефалію (ЧАСТИНА 2)

Вівторок, 01 січня 2019, 16:00
Цитати 2018-го: про туристичний Луцьк, розвиток та автокефалію (ЧАСТИНА 2)

2018 рік подарував Луцьку та Волині багато нових подій. Хтось із політиків, активістів чи просто небайдужих людей охоче висловлювався стосовно тих чи тих дій, які відбуватися в області, а хтось змовчував і тільки черпав інформацію.

«Конкурент» же вирішив створити 2 частину «колекції» цитат року, що минає.

Пригадаємо?

Гендиректор Modern-Expo Group Петро Пилипюк про українців:

– Я повірив в цю країну і переконуюсь, що українці – талановита та працьовита нація. Ми працюємо з європейцями і бачимо, що в нас більше переваг. Адже в них все вже так сито, а ми голодні, і ми хочемо більше.

***

Лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк про фестиваль «Бандерштат»:

– Подобається тим, що він тверезий. Це дуже важливо. Правда. Я серйозно. Це крутий фестиваль і саме тим, що туди люди приходять з дітьми відпочивати, слухати музику.

***

Депутат Луцької міської ради Тарас Шляхтич про політичне та громадське життя у Луцьку без мера:

– В міській раді й надалі не буде стабільності, це погано. Для лучан найбільша втрата полягає у тому, що міський голова в очах наших партнерів є тією людиною, з якою ведуть діалог. Через його відсутність ми втрачаємо багато можливостей.

***

Режисер ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» Сергій Шараєвський про віру в Христа:

– Віра в Ісуса Христа здатна зламати корупцію, несправедливість, брудну політику злидні та розчарування. Але повірити повинен кожен особисто від усього серця, всім розумом, усією силою. Моя молитва до Господа, щоб він оберігав нас перед усіма ворогами як зовнішніми, так і внутрішніми.

***

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт про територію поблизу смітників у місті:

– Мені вже соромно людям в очі дивитися. Проходиш пішки з міської ради додому, проходиш повз смітників, просто обходь десятою дорогою! Я попереджаю, це доходить до межі.

***

Міський голова міста Львова Андрій Садовий про туристичний потенціал Луцька:

– Луцьк – туристичне місто. Просто цей потенціал використовується лише на 1%. Ті туристи, які сьогодні їдуть до Львова, насправді з радістю б завітали до Луцька.

***

Начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна про кількість дитячих садків у області:

– На жаль, Волинська область і Луцьк в загальнодержавній статистиці виглядає дуже слабо. Ми другі за потребою в будівництві садочків і збільшенні місць. Адже в нас на 100 місцях виховується більше 120 дітей. Потрібно будувати садочки, відкривати додаткові групи в діючих садочках, в приміщеннях, де були школи, відкривати садочки. 

***

Екс-керівник комунального підприємства "Луцькмістобуд", очільник будівельного підприємства "Казкова оселя" Андрій Маруняк про те, яких інфраструктурних об'єктів бракує Луцьку:

– Місту бракує облаштованих відпочинкових зон, а також назріває транспортне питання. А саме – є проблеми із заторами, паркуванням, будівництвом нових транспортних розв'язок.

***

Митрополит Луцький і Волинський Волинської єпархії УПЦ КП Михаїл про автокефалію в Україні:

– Будемо раді контактувати зі всіма, хто хоче бачити єдину помісну українську церкву. Це бажання великої кількості і волинян, і українців до об′єднання. Ми хочемо нарешті, щоб закінчилася війна між державами і між конфесіями; перемоги, звичайно, України і української церкви.

***

Депутат Луцької міської ради Микола Яручик про заборону їздити приміській маршрутці № 251 центральними вулицями Луцька:

– Варто пам’ятати, що ми – депутати, обрані лучанами і маємо перш за все відстоювати їхні інтереси та приймати такі рішення, які будуть вигідні  першочергово саме людям. Потрібно завжди питати думку людей, перш ніж приймати рішення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Цитати 2018-го: про Луцьк, хабарі та вибори (ЧАСТИНА 1)

Надрукувати
мітки:
коментарів