Поділитись:

Ректор Лесиного вишу прозвітував за 2018 рік (фото)

П'ятниця, 14 грудня 2018, 16:05

11 грудня в актовій залі головного корпусу відбулася конференція трудового колективу, під час якої ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан прозвітував про роботу вишу за минулий рік.

Крім того, на порядок денний винесли такі питання: про виконання колективного договору і Угоди з охорони праці та внесення змін і доповнень до колективного договору; затвердження складу комісії з трудових спорів СНУ імені Лесі Українки; обрання уповноваженої найманої працівниками особи з питань охорони праці. Модерував роботу конференції голова профкому Володимир Кравчук, - йдеться на офіційному сайті закладу вищої освіти.

Розпочалася конференція трудового колективу зі звіту ректора про здобутки колективу у 2018 році та нові виклики. Зокрема, Ігор Коцан детально розповів про результативність у науковій, навчальній роботі, про основні вектори молодіжної політики вишу, співпрацю з міжнародними партнерами, навів грантову статистику та поінформував колектив про фінансові показники за 2018 рік. Значна частина доповіді стосувалася вступної кампанії, адже минулого літа з’явилося чимало нововведень, особливо для охочих вступати до магістратури. Однак СНУ імені Лесі Українки вдалося швидко зреагувати на ці новації та ефективно завершити вступну компанію з позитивною динамікою за кількістю студентів. Цьогоріч виш посів 16-те місце за кількістю вступників, зарахованих на бюджет. Колектив підтримав запропоновані ініціативи ректора і затвердив звіт.

З інших питань порядку денного ухвалили такі рішення: до складу комісії з трудових спорів увійшли: доцент кафедри практичної та клінічної психології Раїса Федоренко, інженер експлуатаційно-технічного відділу Людмила Пайцун та провідний бібліотекар відділу обслуговування бібліотеки Лариса Млинар; уповноваженою найманою працівниками особою з питань охорони праці призначили коменданта навчально-лабораторного корпусу С Олену Бакіко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький виш пропонує здобувати другу вищу освіту скорочено

Надрукувати
мітки:
коментарів