Поділитись:

Новий міністр пообіцяв не закривати шахти Волині

Понеділок, 18 квітня 2016, 18:15
Новий міністр пообіцяв не закривати шахти Волині

Новий міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик обіцяє реформувати вугільну галузь і не закривати шахти Волині.

Про це зазначено в дописі ДП "Волиньвугілля" у Facebook.

Наступного дня після свого призначення Ігор Насалик провів зустріч, на якій були присутні: голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, голова профспілки працівників вугільної промисловості Віктор Турманов, народні депутати Павло Кишкар та Олег Мусій, а також радник голови незалежної профспілки "Захист праці" Дмитро Міхеєв.

Дмитро Міхєєв доповів про складну ситуацію, що зараз відбувається на Заході України, та наполіг на тому, щоб міністр приїхав у місто Нововолинськ і доповів про свою програму реформування вугільної промисловості в присутності шахтарів та працівників ДП "Волиньвугілля".

"Міністр погодився з робочим візитом завітати в шахтарське місто наступного тижня, після запланованої поїздки на Схід України, а також розповів присутнім, що налаштований на глобальне реформування вугільної промисловості та не зацікавлений у закритті шахт міста Нововолинська, як це хотів зробити екс-міністр Володимир Демчишин. Навпаки, міністр планує зберегти всі наявні шахти та закінчити будівництво шахти-довгобуду №10 "Нововолинська". Також одним із його основних завдань є звільнення всіх радників, які працювали при екс-міністрі та є непрофесійними у вугільній галузі. Ігор Насалик планує створити новий склад радників та вивести вугільну промисловість із кризи на новий рівень розвитку", – йдеться в дописі.

Надрукувати
мітки:
коментарів