Поділитись:

У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)

Неділя, 16 грудня 2018, 16:40
У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)

У Луцьку 111 дітей взяли участь у святковому шаховому турнірі, приуроченому до Дня святого Миколая та Нового року.

Змагання вібдулися у суботу, 15 грудня. Організатор – підприємство "Кромебрг енд Шуберт" (святковий турнір відбувається вшосте).

Шахова школа від "Кромберг енд Шуберт" (проспект Грушевського, 30 )функціонує вже не один рік. Навчає дітей премудростям гри тренер та головний суддя турніру Валерій Васін. Він вважає, що гра у шахи корисна для людей будь-якого віку, оскільки позитивно впливає на розвиток мислення. Тренер каже, що чим раніше дитина займеться шахами, тим більше шансів матиме на успіх на професійному рівні.

"Найоптимальніший вік – 5-6 років", – підкреслив Валерій Васін.

Змагання проходили у декількох вікових категоріях серед хлопців та дівчат. В кожній віковій категорії за зайняті перше, друге та третє місця учасники отримали медалі та сертифікати на покупки в магазинах "Comfy". Також сертифікати на покупку отримали найменші учасники турніру.

Переможці

Вікова категорія до 16 років:
1 місце – Артем Матвійчук
2 місце – Олександр Кухарук
3 місце – Назар Мельник

Вікова категорія до 14 років:
1 місце – Максим Гузьо
2 місце – Олександр Хільчук
3 місце – Станіслав Бондаренко.

Вікова категорія до 12 років:
1 місце – Костянтин Кучер 
2 місце – Андрій Дячук
3 місце – Артем Ковальчук

Вікова категорія до 10 років:
1 місце – Ярослав Хороших
2 місце – Артем Бобела
3 місце – Єгор Сейц

Вікова категорія до 8 років:
1 місце – Данило Слепчук
2 місце Адріан Щерба
3 місце – Назар Хомяк

Дівчата:
1 місце – Євгенія Осмоловська
2 місце – Антоніна Сомолюк
3 місце – Ангеліна Кашинська.
У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)У Луцьку більше сотні дітей змагалися у шаховому турнірі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «День професії»: луцькі школярі дізналися про роботу «Kromberg&Schubert» (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів