Поділитись:

"Мисливці за п'яними головами": патрульні відловлюють нетверезих водіїв

Неділя, 16 грудня 2018, 23:25

Звичайний день патрульної поліції: змерзлий нетверезий громадянин, кілька ДТП, водій напідпитку.

"Небезпеки справжньої зими: замерзлі люди, слизька дорога та нетверезі водії. Сьогоднішні погодні умови радують любителів зими, однак додають турбот учасникам дорожнього руху та особам, які… полюбляють хильнути", – написала прес-служба патрульних у Facebook.

Сьогодні патрульні врятували чоловіка, який сидів у снігу і ризикував замерзнути, тому що перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння.

"З самого ранку екіпаж патрульних, який проїжджав повз Київського Майдану в Луцьку, помітив скупчення людей, які подавали сигнал про зупинку. Громадяни стояли біля чоловіка, який сидів у снігу і не міг говорити – був настільки п’яним. Інспектори привели його до тями, викликали швидку допомогу, медики доставили особу в наркодиспансер", – повідомили патрульні. 

Окрім того, сьогодні інспектори зафіксували також кілька дорожніх пригод.

"День ознаменувався кількома автопригодами, одна з яких – з потерпілим. На автодорозі Н-22 водій Славути не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник та злетів з дороги. 32-річного водія з травмами доставили до районної лікарні. Далі подією займався слідчий", – йдеться у дописі прес-служби.

Незважаючи на складні погодні умови, є водії, які їздять за кермом в стані сп’яніння.

Як повідомила прес-служба, уже надвечір ковельські патрульні отримали повідомлення, що водій ВАЗ порушує правила дорожнього руху і, ймовірно, є напідпитку. Патрульні виявили та зупинили автомобіль на вулиці Луцькій, в Ковелі. Однак чоловік відмовився проходити перевірку, тож на нього по відмові склали відповідний протокол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні пояснили різницю між фліртом і сексуальним домаганням учням (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024