Поділитись:

"Можу ще раз лише вибачитися перед народом, що дав безпідставні надії", - Порошенко

Понеділок, 17 грудня 2018, 06:44
«Можу ще раз лише вибачитися перед народом, що дав безпідставні надії», - Порошенко

Глава української держави Петро Порошенко прокоментував можливість балотування у президенти на виборах, які відбудуться у 2019 році. 

На прес-конференції у Києві 16 грудня діючий президент не сказав, чи буде висувати свою кандидатуру на майбутніх виборах, – повідомляє Українська правда.

"Позиція перша – я дуже довіряю українському народу. Позиція друга – я упевнений у його відповідальному виборі. Позиція третя. Якщо я прийму рішення балотуватися і так трапиться, що буде хтось більш достойний – я буду йому допомагати", – заявив Порошенко на запитання, що він робитиме, якщо його не переоберуть у 2019-му. 

Згодом на питання журналіста щодо підсумків першої каденції президентства Порошенко заявив: "Перше – мені соромно, і я вибачився, що я подав необгрунтовані надії щодо терміну закінчення війни (з РФ – ред.)".

"Вважаю, тоді мало хто міг передбачити масштаб операції ЗС РФ в Україні", – зазначив Порошенко.

"Можна знайти тисячі пояснень чи виправдань, але це помилка. І можу ще раз лише вибачитися перед народом, що дав безпідставні надії", – заявив він.

Порошенко додав, що зараз просив би усіх політиків, щоб вони "дуже відповідально ставилися до своїх обіцянок, у т.ч. і передвиборчих". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немає потреби когось тягнути насильно в нову церкву, – Порошенко

Надрукувати
мітки:
коментарів