Поділитись:

Луцький "Мотор": заголовки щодо катастрофи СУ-27 є дискредитаційними

Понеділок, 17 грудня 2018, 05:37
Луцький

Члени трудового колективу та профспілкового комітету ДП «ЛРЗ «Мотор» висловлюють застереження щодо того, як окремі засоби масової інформації краю подали новину про катастрофу винищувача СУ-27.

Про це прес-служба профспілкової організації написала на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 15 жовтня у Житомирській області під час планового польоту розбився військовий літак Су-27.

У дописі прес-служба звертає особливу увагу на заголовки окремих засобів масової інформації, які, на думку колективу державного підприємства, є некоректними та дискредитаційними.

"Просимо журналістів врахувати те, що заголовки новини, які звучать «Винищувач, який розбився на Житомирщині, ремонтували на луцькому заводі», є завідомо дискридитаційним для кожного із нас та членів наших родин. Трагічна звістка про катастрофу – особлива біль і тривога кожного колективу авіаремонтних підприємств України. Кожен колектив авіаремонтного підприємства знає ціну найменшої помилки у роботі...", – підкреслює організація.

Прес-служба також зазначила, що у відповідності до «Правил розслідування авіаційних подій та інцидентів в авіації Збройних Сил України» відразу розпочала роботу спеціальна комісія, завдання якої – провести розслідування і з’ясувати причини катастрофи. Як наголосила профспілкова організація, лише оприлюднення офіційних результатів розслідування є підставою для того, щоб оголошувати винних.

"«Багатообіцяючі» та гарячі заголовки в умовах воєнного стану в Україні розцінюємо, як провокативні дії та спроби деморалізувати колектив. Наш завод – це 80 років традицій якості і праці на обороноздатність вітчизняних Повітряних Сил. На жаль, ніхто не застрахований від помилки. Помилки в авіації вартують людських життів...", – йдеться у дописі.

Профспілкова організація заводу також висловлює співчуття колективу Частини та родині загиблого льотчика – майора Олександра Фоменка та закликає волинян із розумінням та повагою ставитись до наявності в області підприємства, яке працює для оборонної промисловості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одним із загиблих пілотів Су-27УБ виявився американський військовослужбовець (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів