Поділитись:

Волинські митники вилучили на кордоні ножі і наркотики

Понеділок, 17 грудня 2018, 11:00
Волинські митники вилучили на кордоні ножі і наркотики

У пункті пропуску "Ягодин" волинські митники спільно з прикордонниками Луцького загону виявили та вилучили у громадян предмети, які за результатами призначених експертиз можуть бути визнаними контрабандою наркотиків чи зброї.

Про це повідомляє Волинська митниця ДФС. 

Зокрема у ході проведення повного митного огляду автомобіля, що слідував в Україну «зеленим коридором», вилучено два ножі у чохлах та штик-ніж. Правоохоронцям скеровано повідомлення про протиправну діяльність, що може містити ознаки злочину за статтею 201 Кримінального Кодексу України.

А у пасажира рейсового автобуса «Варшава-Харків» виявлено трубку для куріння та речовину рослинного походження темно-зеленого кольору, загорнуту у фольгу. Вона може виявитись особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною.

Крім того, у цього ж громадянина України, який повертався на батьківщину, вилучено 2 блістери з пігулками психотропних лікарських засобів. Відтак, у правоохоронні органи надіслано повідомлення про ознаки злочину за статтею 305 Кримінального Кодексу України.

До слова, контрабанда зброї та/або наркотиків в Україні визнаються злочинами проти суспільства і караються, за рішенням суду, позбавленням волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир-Волинському району вигідна співпраця з Волинською митницею

Надрукувати
мітки:
коментарів