Поділитись:

Волиняни сплатили понад 200 мільйонів військового збору

Понеділок, 17 грудня 2018, 17:11
Волиняни сплатили понад 200 мільйонів військового збору

Завдяки сумлінню працедавців та відповідальній позиції волинян в області впродовж одинадцяти місяців 2018 року сплачено 236,4 мільйона гривень військового збору.

Це на 29,2 відсотка більше проти показників за аналогічний період минулого року, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Стабільне надходження коштів до держбюджету, зокрема для забезпечення обороноздатності країни, – зона спільної відповідальності громадян, бізнесу, влади та контролюючих органів. В межах компетенції фіскали в ході заходів виявляють порушення, що ведуть до мінімізації сплати податків при оплаті праці. Але й працедавці та громадяни повинні враховувати важливість наповнення бюджету задля фінансування національної армії», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, факти «тіньової» зайнятості – неприпустимі, оскільки нелегальна праця позбавляє ще й соціальних гарантій громадян.

«Неофіційне працевлаштування невигідне самому працівнику, оскільки позбавляє його соціальних виплат у разі втрати працездатності та пенсійного забезпечення в майбутньому. Тому наші заходи з виявлення порушників податкового законодавства, в тому числі при виплаті зарплати, – це крок у напрямку захисту інтересів найманих працівників та держави», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські громади отримали від податків понад три мільйони гривень

Надрукувати
мітки:
коментарів