Поділитись:

У Луцьку продовжать програму преміювання «Успішний педагог»

Середа, 19 грудня 2018, 17:25

Депутат Луцькради Тарас Шляхтич  та управління освіти одночасно подали однакові проекти програми конкурсу на відзначення премією Луцької міської ради «Успішний педагог».

По суті, це є той самий проект, який був ще у 2016 році. Про це сказав автор програми Тарас Шляхтич 19 грудня під час засідання «освітньої» комісії.

Такий же проект рішення, але з незначними змінами, пізніше внесло й управління освіти Луцькради.

«Ця програма потребувала пролонгації. Два роки пройшло, і потрібно було подовжити дію програми, яка була спільно складена з депутатом. Ми її пролонгували, внісши зміни щодо термінології, термінів, впорядкували. Позитивно про цю програму відгукуються педагоги. Тут немає жодного конфлікту інтересів, ця програма розроблена управлінням», – сказала заступник начальника управління освіти Луцькради Тетяна Силка.

На «освітній» комісії вирішили все ж подавати на голосування сесії проект програми, який запропонувало управління, а не депутат.

Тарас Шляхтич сказав, що був співавтором і половину порядку розробило управління освіти.

«Ми в принципі подали першими цей проект рішення. Однак, якщо хочуть, то нехай показують, що це управління зробило. Головне, що ми зробили так, що цей проект рішення буде розглядатись міською радою, буде прийнятий, і педагоги будуть отримувати премії», – сказав Тарас Шляхтич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку визначили "Успішних педагогів"

Надрукувати
мітки:
коментарів