Поділитись:

Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)

Четвер, 20 грудня 2018, 05:26
Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)

Співробітники Modern-Eхро отримали лист-запрошення від гендиректора Петра Пилипюка, в якому він прохав допомогти розчистити сніг. Однак коли вони прийшли, то виявилося, що сніг розчищати зовсім не потрібно, а дуже навіть потрібно розважатися та грати у снігові забави.

Про це йдеться у дописі на сторінці Facebook Modern-Eхро.

«Прийшли у визначене місце. А там, а там.... ! А там генеральний директор Петро Пилипюк на сніговій гірці і....тепле запрошення до свята, – йдеться в дописі.»

Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)Хутко на роботу, або Як директор Modern-Eхро на сніговій гірці до свята закликав (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля «Променя» офіційно запалили 14-метрову ялинку із куль (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів