Поділитись:

У Луцьку шукають юристів

Вівторок, 19 квітня 2016, 16:07
У Луцьку шукають юристів

Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України оголосив конкурс із відбору кандидатів на посади начальників або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльністьз 1 липня 2016 року в усіх регіонах України.

Про це повідомили у прес-службі ГТУ юстиції у Волинській області.

Вимоги до претендентів:
- вища юридична освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;
- вільне володіння українською мовою;
- доброчесність, толерантність;
- спроможність до усної та письмової ефективної комунікації;
- аналітичне мислення, спроможність швидко орієнтуватися і шукати необхідну інформацію;
- рівень досвідченого користувача персонального комп'ютера;
- стресостійкість.

Підтверджений досвід волонтерської діяльності/участі у діяльності громадських організаціях/ініціативних групах, які надають допомогу вразливим суспільним групам, є перевагою.

Із завданнями бюро правової допомоги можна ознайомитися тут.

Середній рівень місячної заробітної плати – від 3 500 гривень. У Волинській області бюро будуть утворені в Горохові, Іваничах, Камені-Каширському, Ківерцях, Локачах, Любешові, Любомлі, Маневичах, Нововолинську, Ратному, Рожищі, Старій Вижівці, Турійську та Шацьку.

Дізнатися більше про вимоги до претендентів, строки проведення, умови участі в конкурсі та заповнити заявку на участь у ньому можна на веб-сайті:www.legalaid-jobs.in.ua

Заявки претендентів приймаються до 4 травня 2016 року. Для цього потрібно заповнити заявку на веб-сайті www.legalaid-jobs.in.ua. Надіслані в інший спосіб та/або з порушенням встановленого строку заявки не розглядаються;

Додаткова інформація за телефоном: (0332) 78-79-96.

Надрукувати
мітки:
коментарів