Поділитись:

Dream Town – ваш сучасний і затишний квартал*

Четвер, 20 грудня 2018, 13:00

Ваш майбутній дім – за три хвилини на авто від центру міста, в 100 метрах від жвавого проспекту і вам зручно дістатись в будь-яку точку міста.

Поряд є все необхідне, а власна інфраструктура комплексу передбачає чисельні переваги для мешканців. Це «місто в місті» – внутрішній простір нагадує невеличке містечко з власним дитячим садочком, відпочинковими зонами, пішохідними та біговими доріжками, дитячими та спортивними майданчиками – майбутніми улюбленими місцям ваших прогулянок. Поряд – паркінги та гостьові стоянки, сучасні магазини, кав’ярні, фітнес-зали.

Архітектурний стиль комплексу дає можливість милуватися гармонією кольорів, м’якими сонячними променями зі своїх балконів. Відсутність поблизу висотної забудови дозволить тішитися чудовими краєвидами з панорамних вікон.

А ще – дбайливе планування квартир: ми потурбувались, щоб ви не переплачували за «нежитлові» метри. У квартирах – необхідна база, ідеальна основа для будь-яких інтер’єрних рішень.

Вартість квартири – всього 12 950 грн/кв.м. Дуже приємна ціна за сучасне житло, особливо, коли здача будинку – другий квартал 2020 року.

Живіть красиво! Приєднуйтеся до кварталу нових лучан.

Надрукувати
мітки:
коментарів