Поділитись:

Луцька новобудова підкорила Європу*

П'ятниця, 21 грудня 2018, 08:00

Маємо чудову новину: журі міжнародного конкурсу «Кришталева цеглина» визначило найкращий житловий комплекс Луцька, перлину архітектури східного прикордоння Євросоюзу. 

"Яровиця" отримала одну з найкращих нагород житлових новобудов, а саме ІІ місце  в конкурсі “ДІМ 2018” за найкращу інвестицію в будівництво з обох боків Східного кордону ЄС.

Напередодні конкурсу експертна комісія з питань архітектури (м. Люблін) приїжджала до Луцька та особливо відзначила практичні та архітектурні рішення житлового комплексу "Яровиця": створення комфортного енергозберігаючого житла, зручної інфраструктури для мешканців та якість виконання будівельних робіт.

Організатори конкурсу, відзначивши кращі інвестиції, просування передового досвіду у будівельній галузі, охорону навколишнього середовища, нагородили основних партнерів процесу будівництва: компанію-інвестора «Єврохолдінг», компанію-підрядника «Алкан Плюс» та проектну організацію «Спецпроект».

Конкурс «Кришталева цеглина» відбувся 14 грудня в м. Люблін (Польща). Нагадуємо, що захід проводиться 18 років поспіль і є найбільшим оглядом досягнень в архітектурі і будівельних конструкціях, реконструкції та реставрації об'єктів у Східній Європі, а статуетка "Кришталева цеглина" сприймається в інвестиційному середовищі як вираження визнання досягнень та особливої форми рекомендації, підвищення довіри і зміцнення своїх позицій на ринку. Конкурс став доброю традицією для архітекторів та\ будівельників. Він організовується Польським Житловим Товариством (Polskie Towarzystwo Mieszkaniowe) і спрямований на підвищення якості та естетики будівель, збереження культурної спадщини та поверненню містам їх минулої краси. Партнерами конкурсу є представники урядів, установ, будівельних організацій та охорони навколишнього середовища, технічних
університетів, галузевих організацій та товариств.

"Ми пишаємося, що "Яровиця" має європейське визнання! Пишаємося колективом – командою професіоналів, надійними партнерами, завдяки яким можна успішно реалізовувати проекти. Такий масштаб ще більше спонукає нас нових досягнень в області архітектурних ідей, до освоєння технологій, що позитивним чином впливатимуть на якість будівництва та підвищуватимуть стандарти просторової забудови", – зазначили в компанії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яровиця" дарує квадратні метри: умови*

Надрукувати
мітки:
коментарів