Поділитись:

Каталог Авто.Про - найкращий вибір для вашого авто*

П'ятниця, 21 грудня 2018, 08:21
Каталог Авто.Про - найкращий вибір для вашого авто*

«Моя ластівка!» Більшість чоловіків-водіїв дуже трепетно ставляться до своїх автомобілів. Для них це не просто засіб пересування або предмет розкоші, а щось більше, можна сказати одухотворене, рідне. І зв'язок між ними особлива, тісний. Чоловіки дуже бережуть своє надбання, довіряють свої секрети бардачку, називають машину ласкавими словами. І як же вони важко переносять її поломку.

Найкраще для найкращих. Тепер потрібно шукати запчастини. Авторинок? - Ні. Спецмагазини? - Може не виявитися потрібної деталі. СТО - немає впевненості в якості товару. Тоді - покупка в інтернеті. Але як вибрати серед такого різноманіття запчастин саме ту, яка ідеально підійде до зламаної машині? І зробити це бажано якомога швидше.

Можливі труднощі. Для швидкого пошуку запчастини потрібен її код. А відшукати його серед схожих модифікацій не так вже й легко. У більшості випадків звичайні водії припускаються помилки. Тому що ці коди зрозумілі тільки професіоналам і спеціально навченим співробітникам.

Справа в тому, що в електронні каталоги вбудовані програми, які надають запчастини після введеного VIN-коду вашої машини. Якщо ви знаєте подібний код, то вам буде легше знайти на https://avto.pro/catalog/ford/ запчастини на Форд, наприклад. Потім з'являється перелік деталей цієї марки, але їх назви будуть вказані з урахуванням технічної термінології.

Зустрічаються нерідко абревіатури, розшифровку яких, середньостатистичні автомобілісти також не знають. Ще частіше назви запчастин написані на різних іноземних мовах, в кращому випадку - англійською, але знову ж таки вузькоспеціалізованому. Можна скористатися перекладачем, але і він не дасть гарантії на абсолютно правильний переклад. Та й скільки часу на це знадобиться - страшно уявити.

А далі - ще один бар'єр - спеціально створений механізм - дерево запчастин. Завдяки йому можна дізнатися, де знаходиться шукана деталь на машині. На допомогу прийдуть графічні зображення і об'єднані в групи запчастини. Але навіть використовуючи цю функцію, в результаті програма видасть все одно кілька варіантів. Замкнуте коло.

Вихід є! Оптимальним рішенням буде скористатися електронним каталогом автозапчастин компанії Avto.Pro. Він спеціально розроблений програмістами компанії таким чином, щоб бути зрозумілим і доступним у використанні всім без винятку відвідувачам сайту. Всі терміни і назви запчастин переведені, відсортовані за відповідними групами, що гарантує правильний вибір коду деталі.

Крім цього асортимент деталей просто вражає: в ньому представлено близько 500 мільйонів комплектуючих. Є на будь-який смак і гаманець: можна купити оригінальні деталі від виробників з Європи, Америки, Кореї, Японії. Або можна придбати автозапчастини, бувші у використанні. Надано також послуга авторозбирання. Замовлення оформити можна в кілька кліків.

В цілому відбувається економія як грошей, так і часу. А процес покупки стає максимально комфортним. Отже, купувати автозапчастини для своїх улюбленців краще на сайті www.avto.pro.

За матеріалами https://avto.pro - автозапчастини для іномарок.

Надрукувати
мітки:
коментарів