Поділитись:

"Розповім, як все дійсно було", – Кварцяний про ситуацію, що склалася з ФК "Волинь"

Вівторок, 19 квітня 2016, 17:04
«Розповім, як все дійсно було», – Кварцяний про ситуацію, що склалася з ФК «Волинь»

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів про майбутнє клубу, безвідповідальність керівництва та відносини під час роботи.

"Хто крім мене краще може знати, що потрібно команді? Навіть в рамках другої ліги, де ми плануємо потім грати. Якщо є люди, які знають краще, що потрібно робити, то нехай самі тоді працюють. У нас все так. У клубі половина керівництва приймає рішення, які вважає за потрібне, а ми повинні це виконувати. Я дам велике інтерв'ю і розповім, як все дійсно було і чому команда зараз знаходиться в такому стані. Якщо в клубі все буде так-сяк, то я не буду готовий виводити команду в прем'єр-лігу", – зазначив тренер в коментарі Ua-football.com.

Кварцяний наголосив, що готовий працювати цілодобово, проте для цього потрібні чітко окреслені завдання.

"Зараз багато обласних центрів братимуть участь у другій лізі, так що потрібно скласти серйозний план дій і розуміти, куди ми йдемо. Плюс до всього потрібні виконавці, адже працювати з молоддю це одне. Зараз вже потрібно проводити селекційну роботу. Якщо керівництво захоче зробити по-своєму – це не означає, що ми погодимося працювати. Я в такому віці, що мені боятися нічого. Я принижуватися не буду, а останні два роки тільки цим і займаюся. Я ж нічого по суті не кажу, адже які зараз відносини в нашому клубі – такого просто бути не може. Потім деякі депутати кажуть, що не треба виносити сміття назовні. Так як можна працювати в такій обстановці?" – зауважив Віталій Кварцяний.

Із його слів, ніхто не знає про ту ситуацію, яка склалася у футбольному клубі, тому гадають, що все добре.

"Якщо у нас не буде людських відносин з керівництвом, нормальних відносин з фанатами... У нас є керівники, які навіть на ігри не ходять. Вони не знають як і де грає дубль, U-19, решта хлопців, а вони нами керують і вказують, що робити, а що не робити. Про все потрібно думати глобально. Якщо ми говоримо про Європу, яка нам давно вже показала п'яту точку, чому тоді ми не дивимося який там футбол? Буде країна нормальна, буде і футбол відповідний. Ще 20 років тому хороші тренера говорили: який футбол, така і країна, і навпаки", – сказав Кварцяний в ефірі програми "Профутбол".

Надрукувати
мітки:
коментарів