Поділитись:

Обрали керівника, який очолить антикорупційне бюро на Волині

Вівторок, 19 квітня 2016, 18:10

Конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України обрала керівника Львівського територіального управління НАБУ. Переможцем конкурсу на цю посаду став 33-річний Тарас Лопушанський.

Про це зазначено на сайті НАБУ.

Нагадаємо, що охочих очолити управління на Волині було 37 осіб.

Як відомо, повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.

До обрання на посаду в НАБУ Тарас Лопушанський займався адвокатською діяльністю – був головою (керуючим партнером) адвокатського об'єднання "Ордер". Він має три вищі освіти за фахом "Право", "Правознавство" і "Німецька мова та література".

Загалом документи на участь у конкурсі на посаду керівника Львівського територіального управління НАБУ подали 47 осіб. За результатами тестування на знання законодавства до співбесід були допущені 25 претендентів на посаду.

Нагадаємо, що наказ про створення перших територіальних управлінь НАБУ був підписаний директором Бюро Артемом Ситником 10 грудня 2015 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів