Поділитись:

Керівник Волинської митниці проігнорував зустріч із Гунчиком, - ЗМІ

Вівторок, 19 квітня 2016, 20:52

Скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом. Також він проігнорував приїзд голови ОДА.

Такі дії лише посилили невдоволення колективу, громадськості та обласної влади щодо методів управління Олександра Шавлака та відсутності бажання врегулювати конфлікт. Зустріч губернатора з трудовим колективом мала відбутися 19-го квітня в адміністративному корпусі відомства. Втім, це була зустріч не з колективом, а з окремими його представниками, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як розповіли працівники митниці, людей не повідомили про приїзд голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, мовляв, інформація далі канцелярії не пішла, а прийшли лише одиниці. Не був на зустрічі й сам Олександр Шавлак. Як повідомив губернатор, за три години до приїзду йому надали лист, мовляв, виконувач обов'язків поїхав у відрядження на зустріч з поляками.

У коментарі голова ОДА сказав, що це є нічим іншим, як прояв неповаги.

Під час зустрічі члени профспілкового комітету наголошували на тому, що новопризначений тимчасовий керівник тисне на людей і натякає звільненнями. Окрім цього, ще одним адміністративним тиском, називають працівники, є відкриття службових розслідувань за висловлювання власної думки з приводу конфліктної ситуації в колективі представникам ЗМІ.

Зваживши на такий стан справи, Шавлака запросили в п'ятницю, 22-го квітня, на засідання громадської ради при ОДА, а губернатор наголосив на тому, що повторно приїде зустрітися з колективом вже 27-го квітня й сподівається на те, що до того часу вже всі знатимуть про час та місце зустрічі.

Нагадаємо: з 4 квітня у селі Римачі тривав протест під Волинською митницею. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
16 лютого 2024
06 лютого 2024
17 січня 2024
20 грудня 2023
19 грудня 2023
15 грудня 2023