Поділитись:

Скандал щодо луцького концерту "Потапа і Насті" дійшов до Росії

Середа, 20 квітня 2016, 08:16

Телеканал "Россия 24" зняв сюжет про конфлікт, який виник навколо луцького концерту гурту "Потап і Настя".

Журналісти наголошують, що виступ артистів у Луцьку скасували через російську мову.

"Тільки якщо раніше концерти зривали націоналісти і хулігани, то на цей раз заборону оголосили на державному рівні", - йдеться у сюжеті.

У відео російські журналісти помилково зазначили, що скасування концерту вимагали активісти об'єднання "Свобода". Росіян дивує той факт, що заборона виступів деяких артистів у Луцьку затверджена на державному рівні.

Нагадаємо, у Луцьку заборонили виступи українських зірок, які в умовах війни дають концерти в Російській Федерації.

Громадські активісти намагалися зірвати проведення концерту Потапа і Насті у Луцьку. Також перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик заявив, що не підпише дозволу на проведення концерту Потапа і Насті Каменських у Волинському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.

Нещодавно Олексій Потапенко (Потап) звернувся через офіційну сторінку Facebook із приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету "Потап і Настя", що набрала обертів напередодні виступів групи на Західній Україні.

Раніше повідомлялося, що для перевезення лучан на концерт до Рівного передбачений автобус, витрати за який організатори беруть на себе.

Луцькі активісти, які виступали проти концерту гурту "Потап і Настя", провели 19 квітня лучан, які поїхали у Рівне на виступ дуету, під марш "Прощання слов'янки".

Надрукувати
мітки:
коментарів