Поділитись:

У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)

Субота, 22 грудня 2018, 14:55
У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)

На площі біля оперного театру загорілася хатинка з різдвяного ярмарку.

Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Станом на 13:15 вогонь перекинувся на сусідні два будиночки. Також було чути три вибухи, ймовірно, вибухнув газовий балон. Стовп вогню досягав 20 метрів. На місце прибули пожежники. За свідченнями очевидців, кілька осіб отримали опіки, їм надають допомогу.

Зі слів речника ДСНС Львівщини Віталія Туровцева, станом на 13:36 пожежу локалізовано. Є один постраждалий чоловік, його забирає швидка. Причину загоряння встановлюють.

Станом на 13:45 є інформація ДСНС про чотирьох постраждалих. До ліквідації залучили 18 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, використання газових балонів на ярмарку є незаконним – підприємці використовують електричні нагрівальні прилади.

Після пожежі майже всі хатинки на ярмарку зачинилися.

У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)У Львові сталася пожежа на різдвяному ярмарку: є постраждалі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль №2: у Нововолинську врешті встановили новорічну ялинку (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів