Поділитись:

На Волині презентували безоплатну правничу "веб" енциклопедію

Понеділок, 24 грудня 2018, 03:27

Будь-хто може отримати правову консультацію, маючи доступ до Інтернету, це стало можливо завдяки довідково-інформаційній платформі WikiLegalAid.

Про це інформує Район.Камінь-Каширський.

Інформаційний ресурс WikiLegalAid презентували нещодавно в Україні загалом та на Волині зокрема.

У довідково-інформаційній платформі правових консультацій ««WikiLegalAid» міститься більше 1400 консультацій з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою.

«Тут можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення», – акцентувала увагу присутніх під час презентації директор Регіонального центу з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Наталія Смолярчук.

«У базі правових консультацій інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації сформовані у доступній та зрозумілій формі», – наголосила на особливостях довідково-інформаційної платформи начальник Маневицького бюро правової допомоги Наталія Зоря.

Своєю чергою фахівці системи БПД зауважили, що доступ до всіх правових консультацій бази є безкоштовним. Головна сторінка WikiLegalAid оновлена, стала більш зручною для користувачів. Для отримання інформації треба ввести у вікні пошуку на головній сторінці слово або його корінь. На екраніз’явиться перелік консультацій, щомістяться в базі. Знайти необхідну інформацію можна також через структуру категорій WikiLegalAid за галузями права.

На презентації WikiLegalAid були присутні партнери Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області – представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Національної поліції України, студенти-правники, а також громадськість краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому ЦНАПі можна отримати консультацію стосовно «газових» питань

 

Надрукувати
мітки:
коментарів