Поділитись:

Скільки коштуватиме припаркувати авто в Старому місті

Середа, 20 квітня 2016, 10:25
Скільки коштуватиме припаркувати авто в Старому місті

Для ПП "Ельбе УА", яке визнали переможцем конкурсу з визначення оператора паркування, встановили тариф.

Підприємство перемогло у конкурсі на оператора паркування ще рік тому. Про це розповів 20 квітня директор департаменту економічної політики Олександр Озінович під час засідання виконкому.

До міської ради звернулось приватне підприємство "Ельбе УА" щодо встановлення тарифу на послуги з паркування за адресами: вул. Глушець,1, вул. Драгоманова, вул. Галшки Гулевичівни, вул. Плитниця,10 (Замкова площа), вул. Братковського.

Підприємство "Ельбе УА" запланувало встановити обладнання у старій частині міста Луцька, а саме автоматичну паркувальну систему в комплексі з автоматами. Вониі працюють на спеціальному програмному забезпеченні, що включає в себе контроль безплатного в'їзду соціальних та комунальних служб міста, моніторинг, оплату за паркування та обмеження руху.

"На вулиці Замковій планується 29 паркомісць, але коли оголошувався конкурс, ця вулиця участь в ньому не брала", - сказав Олександр Озінович.

Загальна планова сума інвестицій ПП "Ельбу УА" у встановлене обладнання для платних парковок становить 2,3 млн грн.

Проект рішення виконкому передбачає можливість коригування тарифів на зазначені послуги впродовж установленого терміну.

Застосований при розрахунку планового тарифу коефіцієнт завантаженості виділених ПП "Ельбе УА" майданчиків для платного паркування транспортних засобів у Луцьку затверджений на засіданні робочої групи.

Врахували і період роботи парковки: з 6:30 до 16:30 та після встановлення обладнання для обмеження руху безплатний проїзд до 20 хвилин на території Старого міста.

Тариф пропонують встановити у розмірі 6.00 грн за одну годину.

За умови функціонування цих платних паркувальних майданчиків планова сума надходжень з паркувального збору до міського бюджету становитиме 185,0 тис грн за рік.

ПП "Ельбе УА" зареєстроване за адресою: Волинська обл., Луцький район, село Лище, вул. Шкільна , будинок 1 А. Серед засновників зазначена Пастухова Олена Олексіївна, яка, до речі, є й кінцевим бенефіціарним власником. Розмір статутного капіталу – 2 256 074 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів