Поділитись:

Гурт з Луцька презентував новорічний трек (ВІДЕО)

Вівторок, 25 грудня 2018, 16:26
Гурт з Луцька презентував новорічний трек (ВІДЕО)

Гурт "Фіолет" випустив новий трек «Бережи себе».

Автором слів до пісні традиційно став фронтмен гурту Сергій Мартинюк, співавтором музики Роман Андрухів, а саудпродюсером виступив Артур Даніелян.

Про це повідомила прес-служба гурту.   

 "Хотілося поставити крапку в 2018-му, зробити певний емоційний підсумок цього складного і водночас радісного року, 2018-ий був справді знаковим –  вихід альбому "Aurora", перший мільйон переглядів кліпу "Кохана", успішний тур, та, звісно, вихід мого дебютного роману "Капітан Смуток". Я вчергове переконався в тому, що попри всі складнощі, я на своєму місці. І пісня "Бережи себе" –  саме про те, що ніколи не варто зупинятися на шляху до своєї мети, що тепло, яке є всередині нас – найголовніше. Ним ми можемо зігріти не тільки себе, а й оточуючих", –  розповів Сергій Мартинюк.

Сергій зізнався, що вже, щонайменше п’ять років, мріяв створити новорічно-різдвяний альбом, проте постійно ставали на заваді інші творчі проекти. Однак пісня «Бережи себе», можливо, стане першим кроком до цієї мрії.   

У 2019 році гурт Фіолет святкуватиме десятиріччя. Музиканти вже мають чимало планів та задумів на прийдешній рік, проте намагаються нічого не загадувати.

"Плани у нас, звісно, є: працюватимемо над матеріалом до нового альбому, зніматимемо нові кліпи, будемо готуватись до фестивального літа, й туру до десятиріччя Фіолету. Особисто я мрію про мандрівки, на які постійно не вистачає або часу, або можливостей, й планую розпочати другий роман", –  додав Сергій Мартинюк.

Читайте також: Фронтмен гурту "Фіолет" презентує у Луцьку свою книгу

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024