Поділитись:

У луцькому ЦНАПі скоро будуть послуги РАЦСу

Середа, 26 грудня 2018, 09:31

Між департаментом “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Луцької міської ради і Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області підписали рішення про співпрацю щодо організації надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомили у прес-службі ЦНАПу. 

Невдовзі через ЦНАП можна буде подати документи з державної реєстрації актів цивільного стану, а саме на видачу свідоцтва про народження; державну реєстрацію шлюбу; державну реєстрацію розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей; державну реєстрацію зміни імені; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання; державну реєстрації смерті.

Варто зазначити, що повноваження у прийнятті рішення у проведенні державної реєстрації актів цивільного стану залишаються за Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області, однак прийом документів на зазначені послуги будуть надаватися через адміністраторів ЦНАП.

Наразі доопрацьовується програмне забезпечення на право ведення адміністраторами Державного реєстру актів цивільного стану.

Послуги з державної реєстрації актів цивільного стану доповнять комплексне надання адміністративних послуг за моделлю “Життєва ситуація”, які вже надаються через ЦНАП у місті Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому ЦНАПі презенували інформаційні картки шрифтом Брайля (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів