Поділитись:

На Волині шукають "контрабандний" дельтаплан

Середа, 20 квітня 2016, 13:06

На Волині правоохоронці шукають дельтаплан, яким зловмисники переправляли контрабанду до Польщі.

Як повідомляють прикордонники, у двох іномарках польської реєстрації, знайшли сім ящиків із 3,5 тис пачок безакцизних цигарок, GPS-навігатори, парашути, лампи для позначення місця посадки, радіостанцію та спеціальний термокостюм для пілота на висоті. Нині ж шукають сам дельтаплан, – сказано в сюжеті ТРК "Аверс".

Нагадаємо, що днями на Волині затримали чотирьох громадян України, ймовірно, причетних до переправлення через кордон тютюнових виробів за допомогою дельтаплана.

"Ми припускаємо, що цих сім ящиків мали іти другим рейсом, тому що мотодельтаплан не дозволяє взяти на борт велику кількість ящиків. Нещадавно за подібною схемою було виявлено політ літака (ми припускаємо, що це був АН-2) з території України на заглиблення на території Польщі скидання вантажу та повернення назад. За нашою інформацією прикордонними нарядами було виявлено повітряну ціль та проінформовано сусідів", – повідомив речник Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України Олег Личковський.

Надрукувати
мітки:
коментарів