Поділитись:

"Нова Пошта" та IKEA підписали контракт

Четвер, 27 грудня 2018, 03:19

Найбільший в світі ріелтер меблів і товарів для дому IKEA буде доставляти свою продукцію українцям, використовуючи сервіс "Нова пошта".

Про це повідомили у компанії, яка доставляє посилки по всій країні, інформує ТСН.

"Нова Пошта" та IKEA підписали п'ятирічний контракт. Співпраця почнеться, коли IKEA офіційно відкриється в Україні і запустить свій магазин.

За словами співвласника "Нової пошти" В'ячеслава Климова, домовленість з IKEA дозволить об'єднати стандарти фулфілмента і доставки. 

"НП Логістик" – компанія, яка спеціалізується на фулфілменті: зберіганні товарів на складах, комплектації та відправленні замовлень одержувачу. Як все влаштовано: клієнт робить замовлення в інтернет-магазині, вибираючи ноутбук, дитяче ліжечко і засіб для миття посуду. Магазин не тримає товари на власному складі, а використовує послугу фулфілмента, – усі його товари зберігаються на складі "НП Логістик". Працівники компанії збирають на складі замовлення і доставляють його клієнту. Магазин заощаджує на утриманні складських приміщень і штаті співробітників, а клієнт – отримує гарантовано кращий сервіс", – розповів він. 

Нагадаємо, IKEA планує відкривати магазини в Україні в майбутніх торгово-розважальних центрах забудовника Вагіфа Алієва. У новому ТРЦ Ocean Mall IKEA має відкритися в кінці 2019 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше, ніж півмільйона за майже півтори хвилини: у Нововолинську пограбували відділення Нової Пошти

Надрукувати
мітки:
коментарів