Поділитись:

У двох селах Волині відбудуться позачергові вибори

Середа, 20 квітня 2016, 14:12

Верховна Рада призначила позачергові місцеві вибори у 21 населеному пункті. Парламентарі ухвалили відповідні проекти постанов.

Вказаними постановами передбачається призначити дострокові вибори у цих населених пунктах на 26 червня, – повідомляють Українські національні новини.

На Волині обиратимуть двох голів сільрад: Хобултівської та Промінської.

Зокрема, вказаною постановою також пропонується призначити на цю дату позачергові вибори Сартанського селищного голови у Донецькій області, Артільного сільського голови у Харківській області, Сіннянського сільського голови у Харківській області, Завадинецького сільського голови у Хмельницькій області, Демківського сільського голови у Черкаській області, Осітнянського сільського голови у Черкаській області, Стодольського сільського голови у Чернігівській області, Азовського сільського голови у Запорізькій області, Гюнівського сільського голови у Запорізькій області.

Крім того, пропонують провести дострокові вибори Новотроїцького сільського голови у Донецькій області, Новоспаського сільського голови у Запорізькій області, Олександрівського сільського голови у Запорізькій області, Веряцького сільського голови у Закарпатській області, Верхньобистрянського сільського голови у Закарпатській області, Серафинецького сільського голови в Івано-Франківській області, Жуківського сільського голови у Київській області, Незнанівського сільського голови у Львівській області, Вирішальненського сільського голови у Полтавській області, Вільницького сільського голови у Полтавській області.

При цьому ВР відтермінувала призначення позачергових виборів Радянського сільського голови у Житомирській області через незавершеність юридичних процедур з перейменування населеного пункту.

Надрукувати
мітки:
коментарів