Поділитись:

Як перевірити, чи якісний алкоголь: поради волинянам

П'ятниця, 28 грудня 2018, 15:36
Як перевірити, чи якісний алкоголь: поради волинянам

Придбання та споживання лікеро-горілчаної продукції в сумнівних місцях та без марок акцизного податку вставленого зразка становить загрозу життю та здоров’ю громадян.

Про це наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Тож, купуючи алкогольні напої для новорічних святкувань, варто перевірити наявність ліцензії для реалізації підакцизної продукції, марки акцизного податку встановленого зразка на пропонованому товарі та факт відображення у фіскальному чеку суми роздрібного акцизу. Ці три складові убезпечать від шкідливого сурогату.

Лише продукція, що перебуває в легальному обігу, відповідає стандартам якості та не зашкодить життю і здоров’ю споживачів за умови помірного споживання. Важливо, що продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів з дотриманням законодавчих вимог поповнює бюджет.

Якщо ж вам відомі факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізації таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, про це варто повідомити за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Натертися горілкою чи випити: Супрун розповіла, чи це лікує

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024