Поділитись:

Волинянин через Інтернет продавав фальсифіковані ліки (фото)

П'ятниця, 28 грудня 2018, 12:50

У ковельчанина вилучили фальсифіковані ліки, цигарки та алкогольні напої.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області в мережі Facebook.

У межах досудового розслідування кримінального провадження про придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту та збут фальсифікованих лікарських засобів (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 321-1 КК України) Ковельський відділ поліції провів санкціонований судом обшук в оселі мешканця Ковеля, який упродовж 2017-2018 років незаконно реалізовував лікарські засоби іноземного виробництва, які не зареєстровані в установленому законом порядку на території України.

Зареєструвавши веб-сторінку в мережі Інтернет та розмістивши на ній фото асортименту медичних препаратів білоруського, єгипетського і японського виробництва, чоловік брав замовлення на купівлю цих ліків та після оплати замовником на банківську картку здійснював доставку замовлення до покупця.

Медичні препарати завозилися на територію України з порушеннями митних правил, без сплати митних платежів, без реєстрації в Міністерстві охорони здоров’я відповідно до чинного законодавства України.

В оселі ковельчанина під час обшуку виявили і вилучили близько ста упаковок та півтисячі ампул лікарських засобів іноземного виробництва, а також нотатки й поштові накладні, які свідчать про його незаконну діяльність.

Окрім того, у домоволодінні вилучили також майже 7 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва без будь-яких марок акцизного податку та контрафактні алкогольні напої.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад тисячу пляшок і 26 ящиків цигарок: на Волині "накрили" контрабандний склад

Надрукувати
мітки:
коментарів