Поділитись:

Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)

П'ятниця, 28 грудня 2018, 23:24
Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)

Патрульна поліція напередодні новорічно-різдвяних свят затримала кількох злодіїв у луцьких магазинах.

Про це патрульні проінформували на своїй сторінці у Facebook.

"Здавалося б, наближення новорічно-різдвяних свят мало б вселяти в людей віру й надію та робити їх кращими. Однак, реальність свідчить про те, що громадяни часто не зважають на порядок і закон, а йдуть на їх порушення", – йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції.

Як стало відомо з допису, днями неповнолітній хлопець поцупив з магазину упаковку шампіньйонів та дезодорант. Звичайно, це зафіксували камери спостереження, і його затримали охоронці. 

Учора група осіб викрала пляшку пива та дві вафельні трубочки в магазині по вулиці Львівській. Патрульні, які прибули на місце, обстежили прилеглу територію й затримали осіб, які підходили по орієнтуванню. На них оформили необхідні матеріали.

А сьогодні камера спостереження зафіксувала, як жінка в магазині поклала в чорний пакет шкарпетки, нижню білизну і косметику. Усе це вона хотіла непомітно винести, не розрахувавшись. Звісно, її затримали та викликали поліцію.

Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)Від трусів до алкоголю: що крадуть у Луцьку напередодні свят (фото)

"Не порушуйте закон, не соромтесь самі і будьте законослухняними!", – закликають патрульні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку 18-річний злодій витягав з кишень телефони

Надрукувати
мітки:
коментарів