Поділитись:

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Неділя, 30 грудня 2018, 08:00
Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Час до часу інформаційний простір Волині «підривали» незвичні події, які дивували чи шокували. Вони не вписуються у логіку та викликають питання.

Луцьк живе без мера

Так, так. Ми вважаємо, що це треш. Оскільки в Луцьку часто густо фундаментальні питання вирішують люди, яких не обирали міським головою лучани. Тож теж, що те, що Верховна Рада провалила питання про вибори міського голови в Луцьку ми вважаємо трешом. Місто без мера – це ж справжній треш!

Махач у міській раді

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Наприкінці лютого у міській раді тривав скандал через земельні питання. Частина депутатів та активістів вимагали зняти питання щодо оренди земель для ЖК "Житловий квартал". І суперечка переросла у силовий вимір: почубилися депутат Павло Данильчук і заступник міського голови Костянтин Петрочук. Також "пошарпалися" депутати Сергій Була і Микола Собуцький. Але згодом ЖК «Житловий квартал» таки дали те, що вони хочуть.

Сиротинська радить Рижкову сховати горобчика

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Цей діалог був в рамках скандалу навколо ЖК «Житловий квартал». Спілкувалися громадський активіст Сергій Рижков та керівниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська. Під час сутички Сергій Рижков звернувся до представниці муніципальної варти, аби вона не зачіпала його руками. На захист стала очільниця муніципалів Юлія Сиротинська. Вона зробила зауваження активісту щодо його неналежної поведінки у суперечці з дівчиною. Також Юлія Сиротинська нагадала про уміння активіста "втрачати свідомість" (мається на увазі інцидент з Євгенієм Ткачуком). А на останок вказала чоловікові на розстебнуті штани."Ширінку краще застібайте. Так, як ви її зараз застібаєте, горобчик втече", – порадила вона.

Кошмари на вулиці Рівненській

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Небайдужі лучани звернули увагу на брудну територію на вулиці Рівненській, 83а, де навіть люди приїжджають, аби зарубати курей.

«Курять безкінечно, навіть приїжджають люди, привозять курей мішками і там їх рубають. Кров, бруд, шприци, жах», - писали лучани.

Smart залетів на відбійник

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Незвична ДТП сталася на вулиці Рівненській. Автомобіль "Smart" виїхав на відбійник. Небайдужі водії-чоловіки зняли автомобіль і він поїхав далі.

Черв'ячки-хробачки у їжі

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Стабільно, майже кожного місяця, інформаційний простір розбурхували новини про «звіряток» у їжі. То у манці знайшли личинки, то пресерви з хробаками, то цукерки з черв'ячками.

Школяр прогуляв школу в каналізаційному люці

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Незвичний спосіб уникнути навчання в школі обрав луцький школярик. Малий вирішив сховатися у каналізаційному люці, аби не йти до школи.

Авто хама-паркувальника обмазали лайном

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Такий спосіб боротьби з автохамами застосували на вулиці Романа Шухевича: водій автомобіля виїхав на газон. Зокрема лайном вимазали частину лобового скла і дверну ручку до місця водія. Фі.

До хати драбиною, бо в дверях – Сатана

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

Аби піти до церкви, бабуся, яка мешкає на проспекті Відродження, щоранку виходить через вікно, куди підставляє драбину. Вона принципово не користується дверима під'їзду, адже там стоїть кодовий замок.

Кодовим замком жінка поважного віку не користується, бо переконана, що «це від Сатани».

Мажор на хамері заїхав в Світязь

Підсумки 2018: треш року на Волині (16+)

У селі Світязь компанія на позашляховику проїхалася озером і пляжем. Це сталося саме тоді, коли навколо відпочивали люди. Поліція з’ясувала, що то був киянин і за таку витівку йому загрожує штраф у 500 гривень.

ВалянікVSМарищук

Активістка Оксана Марищук регулярно тішить трешевими появами у публічному просторі. У 2018 році вона ще й стала учасницею бійки. Її суперником була Ольга Валянік, журналістка та теж активістка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Політичні підсумки-2018: Савченка похвалили, Палицею незадоволені

Надрукувати
мітки:
коментарів