Поділитись:

Смачно та вигідно: акції на кальян у Луцьку*

Середа, 02 січня 2019, 18:48

Східна культура не заполонила Луцьк, але залишила свій яскравий слід у вигляді пікантної кухні і кальянів. До речі, ароматні кальяни можна знайти навіть в РЦ «Промінь». На четвертому поверсі відведений спеціальний Hookah – зал Ring Café.

Тут ви можете замовити кальян Serbetli, Al Fakher, Buta, Azur та Fumari на воді, молоці, соку, вині або ж на абсенті. Кожної середи діє знижка -50 % на другий кальян, а кожного дня можна скористатися спеціальною пропозицією для компаній 2+1 – кожен третій кальян в подарунок.

Також кальяном можна посмакувати в Ring DJ Café, що на проспекті Волі, 49 А. Щочетверга тут діє акція Women Day. Для жіночих компаній діє знижка -50 % на кальян. Заклад працює цілодобово, тому обмежувати себе в задоволенні не варто.

В George’s Club, що на третьому поверсі РЦ «Промінь», кальян доступний тільки в ресторані-караоке з 18:00 до 06:00 щодня. Атмосфера сприяє відпочинку і, окрім класичного кальяну, вам доступні смачні варіації з використанням фруктової чаші та авторські Hookah Cocktails.

Окрім «димного» задоволення, ці заклади вирізняються відмінною кухнею та особливою атмосферою.

Надрукувати
мітки:
коментарів