Поділитись:

На Волині зріс рівень виробничого смертельного травматизму

Середа, 20 квітня 2016, 18:27
На Волині зріс рівень виробничого смертельного травматизму

На підприємствах Волинської області впродовж першого кварталу 2016 року травмовано 45 осіб (за аналогічний період 2015 року – 31).

Смертельні травми отримало 5 осіб. За цей період у минулому році не трапилося жодного нещасного випадку зі смертельним наслідком, – повідомили у прес-службі Управління держпраці Волині.

Найбільше зростання рівня травматизму відмічається у соціально-культурній сфері, вугільній промисловості, сільському господарстві, харчовій та переробній промисловості.

Основними причинами настання нещасних випадків є технічні та організаційні.

Смертельні нещасні випадки пов'язані з виробництвом сталися: у вугільній промисловості – 2, у житлово-комунальному господарстві – 1, у залізничному транспорті – 1, у лісовому господарстві – 1. Підприємства, на яких сталися нещасні випадки зі смертельними наслідками – ДП "Колківське лісове господарство", РЖКП №1 м. Ковель, ДП "Шахта №1 "Ново волинська", структурний підрозділ "Рівненська дирекція залізничних перевезень" регіональної філії "Львівська залізниця".

Якщо на підприємствах України за перший квартал цього року відмічено зменшення рівня виробничого смертельного травматизму, то у Волинській області відмічено найбільший ріст смертельного травматизму в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів