Поділитись:

Невдовзі на Волині стартує весняний призов до армії

Середа, 20 квітня 2016, 17:43

У травні-червні 2016 року на території Волині проводитиметься призов громадян на строкову військову службу. Нині в регіоні триває активна підготовча кампанія щодо якісного проведення весняного призову.

Заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призовної комісії Сергій Кошарук у середу, 20 квітня, провів інструктивно-методичний збір із головами райдержадміністрацій, міськими головами та членами призовних комісій, представниками військових комісарів, де йшлося про підбиття підсумків призову 2015 року та майбутні плани, – повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Кошарук наголосив на злагодженій роботі військових комісаріатів, військових-лікарських комісій та, звичайно, органів державної влади.

"Важливо провести весняний призов на високому рівні, адже сьогодення Української держави потребує молодих, досвідчених у військовій справі патріотів. У рамках проведення весняного призову до української війська особливу увагу звертаю членів обласних, міських та районних комісій на дотриманні законності роботи призовних комісій та недопущення випадків корисливої спрямованості та службових зловживань", – зазначив він.

Також учасники інструктивно-методичного збору обговорили організаційні моменти проведення весняного призову. Особлива увага – районам та містам області, де протягом 2015 року та у 2016 має місце свідома неявка громадян на призовні комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів