Поділитись:

Усіх, окрім Порошенка: Путін привітав світових лідерів з Новим роком

Понеділок, 31 грудня 2018, 04:26
Усіх, окрім Порошенка: Путін привітав світових лідерів з Новим роком

Президент Росії Володимир Путін надіслав листи з новорічними привітаннями лідерам держав і міжнародних організацій.

Про це повідомляє прес-служба президента РФ, пише theБабель.

Традиційно, починаючи з 2014 року, російський лідер не привітав президента України. У посланні президенту США Дональду Трампу Путін підкреслив, що російсько-американські відносини є "найважливішим фактором забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки", і додав, що Росія відкрита до діалогу з США.

Вітаючи королеву Великобританії і прем'єр-міністра Терезу Мей, Путін побажав їм та членам їхніх сімей міцного здоров'я, щастя та успіхів, а британському народові – благополуччя і процвітання.

У привітаннях канцлеру ФРН Ангелі Меркель російський лідер висловив надію на продовження "спільної роботи з двостороннього та міжнародного порядку денного". Путін підкреслив, що російсько-німецька взаємодія має велике значення не тільки для народів двох країн, але й для всієї Європи.

Російський президент також надіслав вітальні листи лідерам країн СНД, невизнаної Південної Осетії, країн Європи, Близького Сходу, Азії і Латинської Америки.

Крім того, Путін привітав з Новим роком Папу Римського, а також керівників ООН, МВФ, Міжнародного олімпійського комітету, Міжнародної футбольної федерації (ФІФА) і низку колишніх глав іноземних держав і урядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські гумористи зняли ролик, в якому висміяли Путіна і його пропаганду (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів