Поділитись:

Український таксі-сервіс відключить від системи водіїв на "євробляхах"

Понеділок, 31 грудня 2018, 05:45
Український таксі-сервіс відключить від системи водіїв на «євробляхах»

Український таксі-сервіс Uklon має намір відключити від системи автомобілі з європейської реєстрацією після вступу в силу відповідного законодавства.

Виключати водїів, які надаватимуть таксі-сервіс на автомобілях з "євробляхами", збираються вже навесні 2019 року, – повідомляє AIN.

"Політика Uklon щодо нерозмитнених автомобілів відповідатиме політиці держави з цього приводу, – наводить AIN відповідь компанії на свій запит. – Ми сподіваємося, що після шестимісячного пільгового періоду розмитнення люди відмовляться завозити машини з іноземною реєстрацією. Але не менш важливо, як це буде контролюватися державою: як будуть стежити за ними на дорогах і штрафувати такі машини. Ми чекаємо завершення пільгового періоду і будемо діяти відповідно до рішень держави".

Нагадаємо, 26 листопада набрали чинності закони №8487 та №8488. Згідно з ними, до 26 травня для водіїв автомобілів з європейською реєстрацією триває пільговий період. За цей час водії можуть, зокрема, розмитнити авто зі знижкою і за спрощеною системою, а після 26 травня будуть зобов’язані сплачувати штрафи за порушення митних правил.

Всі кошти від розмитнення автомобілів спрямують у Пенсійний фонд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів