Поділитись:

#сім_сорок. Хроніки «зубожіння»

Четвер, 03 січня 2019, 07:40

1 січня 2019 близько 17:00 ми зайшли в супермаркет за мандаринками і…прогноз не збувся. Легенда, яку з року в рік хтось запускає в Україні, таки не здійснилася. Полички ломилися від продуктів, консервації, алкоголю, круп, овочів та фруктів. Ба більше – був навіть свіжий хліб.

У зв’язку з цим я з року в рік не перестаю дивуватися: чому, починаючи з 29 грудня і по останні години 31-го, в супермаркетах України починається показ хронік «зубожіння». А в цьому році міні-хроніка цього процесу була ще й 24 грудня, перед вихідним. Хто запустив цю легенду, що з настанням нового року продукти закінчуються?

Що не так з нами, люди? Чи то життя на стільки сіре, що єдиною розвагою є наїстися від пуза і решту зими проклинати аптеки за високі ціни на ліки? Чи то ми справді любимо погуляти досхочу.

Але, задуматися, як часто застілля не варте витрачених грошей. Та майже завжди. Адже короткострокове задоволення від смаку делікатесів не залишає довгих спогадів, як, скажімо, подорожі. Ну хто сидить і згадує: «А пам’ятаєш, як ми тоді наїлися?».

От і я про те. Будьте здорові!

 (фото Galka.if)

Надрукувати
мітки:
коментарів