Поділитись:

У Рожищі за нетверезе водіння судили кочегара школи

Четвер, 03 січня 2019, 04:22
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

У Рожищі за нетверезе водіння судили кочегара загальноосвітньої школи №1 Олександра Супрунюка. Чоловіка взяв на поруки трудовий колектив школи.

Про це розповідає Район.Рожище, посилаючись на  «Єдиний державний реєстр судових справ».

25 листопада 2018 року у Рожищі чоловік керував авто у стані алкогольного сп’яніння.

Під час засідання Рожищенського районного суду Олександр Супрунюк свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому.

14 грудня 2018 року до суду надійшло клопотання від трудового колективу Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 міста Рожище про звільнення Олександра Супрунюка від адміністративної відповідальності з передачею матеріалів про вчинення останнім адміністративного правопорушення на розгляд трудовому колективу згідно протоколу загальних зборів трудового колективу.

Також у клопотанні зазначили, що чоловік добросовісний, готовий допомогти іншим та відповідати за свої вчинки, за час роботи зарекомендував себе з позитивної сторони, як добра, порядна людина. Тому трудовий колектив попросив звільнити його від адміністративної відповідальності згідно статті 21 КУпАП.

Суд постановив звільнити від адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП на підставі статті 21 КУпАП, передавши матеріали справи на розгляд трудовому колективу Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 міста Рожище для застосування заходів громадського впливу. Провадження в справі про адміністративне правопорушення відносно чоловіка закрили.

Довідка: 

Стаття 21 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Особа звільняється від адміністративної відповідальності з передачею матеріалів на розгляд громадської організації або трудового колективу, якщо до нього доцільно застосувати захід громадського впливу.

Стаття 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні грошей, ні котелень: директор волинського підприємства піде під суд

Надрукувати
мітки:
коментарів