Поділитись:

Переваги житлового комплексу «Яровиця»*

П'ятниця, 04 січня 2019, 08:00
Переваги житлового комплексу «Яровиця»*

Житловий комплекс "Яровиця" – це зручне розташування у перспективному районі міста, до деталей спроектований житловий простір, продумана прибудинкова територія з креативними ландшафтними рішеннями для відпочинку.

Переваги "Яровиці" очевидні:

Красивий та безпечний двір

"Яровиця" дбає про безпеку та спокій своїх мешканців. Житловий комплекс будується з урахуванням усіх засобів безпеки. Їх основні елементи – це цілодобова охорона, шлагбаум на в’їзді на територію та відеонагляд. Для того, щоб жителі відчували себе захищеними та в безпеці, на території комплексу працює центр відеоспостереження, встановлені камери по периметру комплексу, паркінгу, вхідних/вихідних зонах, а режим нічного бачення дозволить фіксувати найважливіші деталі навіть у темну пору доби.

Благоустрій "Яровиці" виконано за останніми тенденціями ландшафтного дизайну. Детально пропрацьовано наповнення та зв’язок функціональних зон дитячого та дорослого відпочинку, спортивної зони. Створені справді комфортні умови для проживання мешканців житлового комплексу.

Вуличний простір належить пішоходам, вздовж тротуарів – зелені зони з кущів та дерев, на подвір’ї встановлені зручні лавки та сучасні велопарковки.

Індивідуальності та витонченості додають арт-інсталяції з металу та каменю.

В темний час доби комплекс освітлюється яскравим рівномірним світлом.

Особлива гордість "Яровиці" – дитячі та спортивні майданчики, цікаві, якісні та безпечні.

Новітній підземний паркінг

Паркінг відповідає всім вимогам безпеки та комфорту:

  • постійний температурний режим +5 °C;
  • системи автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції;
  • антиковзаюче покриття та цілодобове відеоспостереження;
  • підзарядки електромобілів;
  • спеціальні місця для зберігання велосипедів;
  • ліфт забезпечує можливість дістатися до будь-якого житлового поверху.

Розмір паркомісця, площею 12,5-18 м кв. дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

Теплий фасад

Щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко- і теплоізоляції будівель, "Яровиця" використовує сучасну систему вентильованого фасаду та поєднання двох утеплюючих матеріалів: мінеральної вати та пінонополістерольних плит.

За висновками експертів, будинки "Яровиці" на 30 % енергоощадніші.

Енергоощадні вікна

У "Яровиці" кожна друга квартира має панорамні вікна зі встановленою системою триплекс для вашої безпеки, а з вікон відкривається чудовий краєвид. Вікна 5-ти камерні металопластикові фірми BRUGMANN, профіль SALAMANDER з 2-камерним мультифункціональним склопакетом CLIMAGUARD SOLAR (більше 40 мм), що вирізняються високою якістю, енергозберігаючими та шумоізоляційними властивостями.

Швидкісні ліфти

Під’їзд оснащений двома високонадійними безшумними ліфтами, якість та надійність яких гарантує фірма MIZUI «Mitsubishi». Їхня швидкість руху – 1,75 м/с, тоді як у звичайних – 1 м/с. Ліфти швидко та безшумно піднімуть вас на самий верх та спустять у підземний паркінг до авто.

Якісна комплектація квартир

Індивідуальне опалення з надійними двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU.

Надійні вхідні двері з двома якісними замками.

Напівсуха стяжка та поліпшена штукатурка стін.

Змонтована внутрішньоквартирна електропроводка. Підключення до загальнобудинкового електро-, газо- та водопостачання, встановлені відповідні лічильники.

Ми цінуємо те, що ви довіряєте нам свій комфорт. Нехай ваші домівки будуть наповнені щастям та веселими історіями.

Надрукувати
мітки:
коментарів