Поділитись:

Книга Сергія Мартинюка претендує на премію за найгірший опис сексу

П'ятниця, 04 січня 2019, 10:00
Книга Сергія Мартинюка претендує на премію за найгірший опис сексу

Книга "Капітна Смуток" Сергія "Колоса" Мартинюка претендує на нагороду "Золотий хрін" за найгірший опис сексуальної сцени.

Про це повідомили на сторінці премії у Facebook. 

У коментарі "Першому" Сергій Мартинюк зазначив, що його це мало цікавить. 

«Та пох! Мене це мало цікавить», – сказав він. 

Крім книги Мартинюка, до переліку номінантів потрапили роман "Ініціація" Люко Дашвар, "Сестри крові"  Юрія Винничука, "Тарас. Повернення" Олександра Денисенка, "Педофіл" Петра Крижановського, "Народжуватися і помирати взутими" Христі Венгринюк, "Стіна" Андрія Цаплієнка, "Кабінет доктора Калігуси" Дмитра Білого. 

Голосування за найгіршу сцену ще триває. 

Довідково: 

«Золотий хрін» – щорічна відзнака за найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури. До участі в конкурсі подаються вперше опубліковані тексти, що вийшли друком упродовж поточного року, у будь-якому жанрі поезії, прози чи драми. Будь-хто може запропонувати журі фрагмент тексту для розгляду, надіславши цитату чи скан на фейсбук-сторінку «Золотого хріна» або електронну пошту [email protected] з указівкою на автора, назву книжки, рік видання та сторінку. Усі пропозиції буде розглянуто та сформовано довгий список номінантів, із яких журі обирає переможця. Вручення нагороди «Золотий хрін» відбувається на початку наступного календарного року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій «Колос» Мартинюк: «Я просто роблю те, що дійсно пре»

Надрукувати
мітки:
коментарів