Поділитись:

Сам прийшов: знайшовся водій, який насмерть збив велосипедиста у Нововолинську (відео)

П'ятниця, 04 січня 2019, 17:00

Водій, який наїхав на велосипедиста у Нововолинську, прийшов у поліцію з повинною. 

Про це йдеться в сюжеті СТН.

Нагадаємо: 2 січня у Нововолинську на вулиці Княгині Ольги автомобіль наїхав на велосипедиста: чоловікові від удару відірвало голову. Водій залишив місце події.

Як розповів в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, у місті були перевірені всі відеокамери, в результаті чого вдалося встановити автомобіль, яким рухався винуватець смертельної аварії.

"По тому, як він рухався по місту, ми встановили приблизно, куди цей автомобіль поїхав і де може зберігатися", – розповів правоохоронець.

Під час розшукових дій поліцейські встановили, що до ДТП причетний чоловік 1989-го року народження, який їхав цим автомобілем.

Зі слів Сергія Галащука, з'ясувати, чи водій був тверезий, чи в стані алкогольного сп'яніння, наразі неможливо, оскільки прйшов тривалий час.

Згодом на околиці міста знайшли гараж, в якому виявили автомобіль з відповідними пошкодженнями від аварії. 

Знайти винуватця ДТП за місцем проживання одразу не вдалося. Проте вже на сьогодні розшукуваний громадянин в присутності адвоката з'явився у міськвідділ з повинною, в якій розповів деталі події.

Як розповів сам винуватець смертельної аварії, він їхав по вулиці Княгині Ольги, зіткнувся з якоюсь перешкодою (сам не зрозумів, з якою саме), а після того на місце події не повертався. З його слів, він не думав, що наїхав на людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через аварію з молоковозом три села залишилися без газу (оновлено, фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
03 березня 2024
10:12
27 лютого 2024
15 лютого 2024
07 лютого 2024
06 лютого 2024
05 лютого 2024
21 січня 2024
17 січня 2024