Поділитись:

Ковельська вчителька на іномарці "підрізала" автівку копів

П'ятниця, 04 січня 2019, 22:34
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

У Ковелі вчителька за кермом "AUDI A6" створила аварійну ситуацію, однак суд справу закрив.

Про це розповідає Район.Ковель.

За даними управління патрульної поліції у Волинській області, 23 жовтня 2018 року о 14-годині у місті Ковелі на перехресті вулиць Шевченка та Грушевського вчителька ковельської спеціалізованої школи № 3 Людмила Ясашна, керуючи автомобілем марки «AUDI A6», при повороті праворуч за наявності дорожнього знаку «Дати дорогу» не надала дорогу службовому автомобілю патрульної поліції, що рухався по головній дорозі й з’їжджав із кільця. Це змусило поліцейського різко загальмувати, подати звуковий сигнал, щоб уникнути зіткнення, та змінити траєкторію руху. Таким чином, було створено аварійну ситуацію.

У судовому засіданні водійка пояснила, що рухалась по дорозі із кільцевим рухом, перетинаючи дорогу на вулиці Шевченка, та при повороті праворуч дотримувалась правил дорожнього руху. Біля будівлі Ковельської місцевої прокуратури її автомобіль наздогнала службова патрульна машина із увімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом у зв’язку із чим вона відразу зупинилась. Жінка заперечила порушення правил дорожнього руху, що підтвердив, як свідок, її пасажир.

Працівники поліції надали письмові пояснення, де вказали обставини порушення правил дорожнього руху, та копію відеозапису з фіксацією даного правопорушення. Але суд вважає, що відеозапис відтворює лише процес складання протоколу про адміністративне правопорушення, а водійка заперечує його вчинення.

Головуючий по справі суддя Тарас Наваляний прийшов до висновку, що звинувачення пред’явлені Людмилі Ясашній не обґрунтовано та закрив провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів