Поділитись:

Відвезіть у зоопарк: лісове господарство про покинуті ялинки біля РАЦСу (відео)

П'ятниця, 04 січня 2019, 23:26
Відвезіть у зоопарк: лісове господарство про покинуті ялинки біля РАЦСу (відео)

Поблизу Луцького РАЦСу напередодні Нового року розташовувався ялинковий ринок, однак тепер там тільки покинуті й розкидані ялинки.

Про це йдеться в сюжеті UA: ВОЛИНЬ

Прибиральники скаржаться на безвідповідальність продавців, які б мали прибрати за собою, однак тепер це доводиться робити комунальним службам.

Така ж картина і на проспекті Відродження у Луцьку. Тут теж лежать сосни і ялини, які ще недавно коштували від 100 до 200 гривень.

Жителі міста обурені такими діями продавців, які залишили ялинки просто посеред міста.

Керівник прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Думська розповіла, що робити з непотрібними ялинками:

«Нам теж дуже шкода, що вони там і залишилися лежати. Ми і напередодні ялинкової кампанії і вже в процесі, коли відбувалася реалізація ялинок, наші клієнти, це переважно оптові покупці, хоча є і звичайні громадяни, але менше. ми їм наголошуємо на тому, що ялинку можна повернути і в держлісгосп, де її подрібнюють і використовують як паливо. Крім того, і Маневичах в нас є виробництво екстракту хвойного, натуральної олії, що переробляється від хвої. Не секрет, що луцький зоопарк поки що хвоя зелена і "жива", можна відвезти в зоопарк. Це для тварин дуже гарний харч, – розповідає речниця.»

Детальніше в сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірні фото новорічно-різдвяного Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів