Поділитись:

Кіндера звинуватили у "приватизації" волинської "Батьківщини"

Четвер, 21 квітня 2016, 14:43

Члени фракції "Батьківщина" у Волинській обласній раді вважають, що голова обласного осередку Олег Кіндер бажає "приватизувати" партію.

Про це стало відомо у четвер, 21 квітня, під час прес-конференції.

"Кіндер почав виносити внутрішню партійну інформацію у пресу, показуючи цим свій непрофесіоналізм. Ми вважаємо це монополізацією чи навіть "приватизацією" Кіндером партії",– заявив Ігор Лех.

Він додав, що Валентині Касарді як голові фракції винесли недовіру через незадовільну роботу, зокрема через відсутність заяви щодо звільнення Надії Савченко.

Своєю чергою, Андрій Турак сказав, що ніяких порушень статуту та положення про фракцію Карпюком та Столяром не було. Він зазначив, що для звільнення голови з посади необхідне рішення загальних зборів про оголошення недовіри, чого щодо Столяра не зробили.

Сам Василь Столяр зауважив, що став членом "Батьківщини" у складні часи, а виключенню з партії посприяла його відкрита критика Кіндера як керівника.

Депутати написали колективне звернення до лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко з проханням дати об'єктивну оцінку цій ситуації.

Представляючи іншу сторону конфлікту, Сергій Слабенко сказав, що всі прийняті рішення партійним бюро лишаються незмінними, а свою офіційну позицію щодо цієї ситуації керівництво обласної партійної організації оголосить пізніше.

Читати також: ПЕРЕВОРОТ У ВОЛИНСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ": "КОНТИНІУМ" VS "ПРИВАТ"

Надрукувати
мітки:
коментарів