Поділитись:

У Луцьку п'яний дебошир наїхав на патрульного

Неділя, 06 січня 2019, 15:06
У Луцьку п'яний дебошир наїхав на патрульного

У Луцьку п'яний водій проігнорував вимогу патрульного поліцейського зупинитися, наїхав на нього та протягнув декілька метрів.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Так, 5 січня екіпаж патрульних отримав повідомлення на службовий планшет про домашнє насильство на вул. Красовського. По прибуттю за вказаною адресою, заявниця повідомила, що знаходиться у сина, а чоловік перебуває в стані сп'яніння та сів в автомобіль, що належить їй, а саме Peugeut expert, та рухається в напрямку місця проживання.

Працюючи по орієнтуваню, за декілька хвилин даний автомобіль було помічено на вул. Красовського, було увімкнено проблискові маячки червоного та синього кольору, а також інспектором поліції було подано вимогу про зупинку, на що водій не зреагував та почав рух на патрульного, протягнувши його кілька метрів. Переслідуючи правопорушника, у дворі будинку його наздогнали та затримали. До нього було застосовано спецзасіб кайданки відповідно до ст.45 ЗУ Про Національну поліцію.

На водія складено протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського під час виконання ним службових обов'язків).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку від переохолодження померла жінка, яка жила під мостом

Надрукувати
мітки:
коментарів