Поділитись:

#Колядуй_на_здоров'я: у Луцьку запустили різдвяний флешмоб

Понеділок, 07 січня 2019, 00:30

Волинська співачка Галина Конах запустила різдвяний флешмоб, в якому закликала небайдужих допомагати людям, які потребують лікування.

Про це артистка написала у Facebook, опублікувавши колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю" у власному виконанні під хештегом #колядуй_на_здоров'я.

"Ще з дитинства, у ці дні, я й когорта моїх однодумців (діти, з якими зростали у суміжних селах Нові Березичі та Седлище, на Любешівщині) – ходили з хати в хату у ролі колядників. Буду нещирою, якщо скажу, що головною нашою метою – було прославляння подій, пов'язаних з народженням Сина Божого –радше, то був перший наш творчий "бізнес проект" (впевнена, розумієте, про що я)", – пригадала співачка.

Однак пізніше, через десятки років, за словами Галини Конах, до неї прийшло усвідомлення того, що насправді для християн значить цей день Різдва. Саме тому співачка відмовлася розсилати "незмістовні вітальні анімації", але розмістила відео свого каверу на відому колядку, закликавши волинян до участі у різдвяному флешмобі, а також опублікувала реквізити хворого чоловіка, який потребує коштів для лікування.

"А давайте замість того, аби розсилати одне одному пусті й незмістовні (у своїй переважній більшості) новорічно-вітальні аніме – ми, кожен у себе, на сторінці, розмістимо відео, де колядуємо: можна, як своє власне (так зробила я), а можна й у виконанні інших прекрасних колядників (вирішувати вам) й поряд з відео – розмістимо реквізити людей, котрим й свято не свято, бо боряться вони за своє життя...", – закликала Галина Конах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Волиньради заспівав колядку під гітару (відео)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
23 березня 2024
09:53
20 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
12:02
14 березня 2024
12 березня 2024
07 березня 2024