Поділитись:

Японський мільярдер побив рекорд із ретвітів

Вівторок, 08 січня 2019, 04:22
Японський мільярдер побив рекорд із ретвітів
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Повідомлення японського мільярдера Юсаку Маєдзави у Twitter побило рекорд за кількістю ретвітів в історії соцмережі.

Про це повідомляє УКРІНФОРМ, посилаючись на BBC.

"Японській мільярдер побив рекорд за кількістю ретвітів в історії (Twitter - ред.), витіснивши з першого місця американського хлопця, який раніше написав твіт про курячі наггетси", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, твіт Юсаку Маєдзави, опублікований 5 січня, вже був ретвітнутий понад чотири мільйони разів.

У своєму повідомленні засновник японського онлайн магазину з одягу Zozo Inc пообіцяв розділити $925 тис. між сотнею користувачів, які поширять його твіт.

Як припускає BBC, ймовірно, він таким чином хотів відзначити гігантські прибутки, які отримав його магазин від продажів під час новорічних свят.

Зазначається, що до цього, рекорд з ретвітів у Twitter належав Картеру Вілкінсону. Американський парубок у 2017 році попросив у користувачів допомогти йому набрати 18 мільйонів ретвітів, аби він міг протягом року безкоштовно їсти курячі наггетси у мережі фастфуду Wendy's. Однак йому вдалося лише набрати 3,5 мільйона ретвітів.

ZOZOTOWN新春セールが史上最速で取扱高100億円を先ほど突破!!日頃の感謝を込め、僕個人から100名様に100万円【総額1億円のお年玉】を現金でプレゼントします。応募方法は、僕をフォローいただいた上、このツイートをRTするだけ。受付は1/7まで。当選者には僕から直接DMします! #月に行くならお年玉 pic.twitter.com/cKQfPPbOI3

— Yusaku Maezawa (MZ) 前澤友作 (@yousuck2020) 5 января 2019 г.

Японський мільярдер побив рекорд із ретвітів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше фейків, соцмереж і 5G: ТОП-10 передбачень на 2019 рік

Надрукувати
мітки:
коментарів