Поділитись:

Вибори: випускайте Лесю Нікітюк!

Автор: Андрій Лучик |
Вівторок, 08 січня 2019, 07:40

Леся Нікітюк може стати таємною зброєю Петра Порошенка на прийдешніх виборах. Але чи хоче вона сама цього? 

Давайте розмірковувати разом. Славу Леся Нікітюк здобула в проекті "Орел и решка", а закріпила її в проекті "Танці з зірками". Незважаючи на її "дендрохореографію", вона ледве не стала переможницею проекту через палку підтримку глядачів. Все через три речі: (1) жагу до перемоги Лесі, (2) її природню безпосередність, (3) споконвічну українську любов до ображених.

І всі ці три речі команда президента могла би конвертувати в політичні вигоди для себе. По-перше, Нікітюк грає на одному гумористичному полі із Володимиром Зеленським. По-друге, щирі та безпосередні жіночки передпенсійного віку, які хотіли прийти на вибори та віддати голос за Юлю Тимошенко, з не меншим ентузіазмом віддадуть свій голос і за Лесю. Адже чому Зеленському можна бути політиком, а Нікітюк - зась?

Є свої плюси і для Лесі. Адже в результаті вона отримає 35-мільйонну аудиторію глядачів усієї країни.

Якби Леся Нікітюк таки включилася у виборчий процес, найбільше вигод дістав би чинний президент Петро Порошенко. Щоправда, лише на парламентських виборах. Адже Лесі лише 31, а висувати свою кандидатуру на виборах президента можна, якщо тобі є хоча би 35.

Зате градус абсурдності в українській політиці ми би підняли на новий рівень.

П.С. Роздуми є суто гіпотетичними. У мене немає інформації про симпатії чи антипатії Лесі Нікітюк до політиків чи її бажання брати участь в політичному житті країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів