Поділитись:

За рік на Волині сплатили понад сім мільярдів гривень податків

Середа, 09 січня 2019, 11:32

Упродовж 2018 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 7 мільярдів 13 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином, торік волинські платники податків спрямували до бюджетів на 1 мільярд 367 мільйонів гривень більше проти 2017 року, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«В області минулого року мобілізовано майже на чверть більше податків проти 2017 року Саме такий показник росту надходжень – загальна тенденція 2018 року, що забезпечувалася якісним адмініструванням з боку фахівців ДФС, ефективною протидією спробам мінімізації та скоординованими заходами усіх гілок влади в напрямку детінізації економіки. Тож, ріст сплати – плюс 24,2 відсотка податкових платежів до фактичних надходжень 2017 року, як і ми
прогнозували, став підсумком бюджетного року», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що 2018 рік також був досить успішним в питанні наповнення бюджетів завдяки відповідальній позиції переважної більшості представників бізнесу.

«Незалежно від масштабу підприємницьких ініціатив та проектів кожен платник легального сектору економіки розуміє, як важливо опікуватися питанням фінансової самостійності громади, регіону, країни в цілому. Сьогодні нікого не треба переконувати, що в кожному цивілізованому суспільстві, незалежній державі, потужній країні – сумлінні платники податків», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пріоритет №1: волинські фіскали й надалі борються із зарплатами "в тіні"

Надрукувати
мітки:
коментарів