Поділитись:

Волинський фотограф показав світлини пернатої вівсянки

Четвер, 10 січня 2019, 06:33
Волинський фотограф показав світлини пернатої вівсянки

У мережі з'явилися фото яскравої птахи, яку зазнімкував волинський фотограф.

Світлини опублікував Максим Рудік на своїй сторінці в Facebook.

"Вівсянка звичайна, під променями сонця виглядає дуже яскраво на фоні похмурої зими. м. Ківерці, січень 2019 р." –  підписав автор фото.

Довідка:

Вівсянка звичайна поширена на широких рівнинах і низовинах Європи і Азії – від Британських островів і Піренейського півострова до Далекого Сходу. На півночі даний вид трапляється на Скандинавському півострові. Частина птахів робить сезонні міграції: популяції, що гніздяться у високих широтах, перелітають на південь у теплі краї, але більшість живе осіло, зимуючи поблизу рідних гніздівель. Вівсянки зазвичай живуть у сільській місцевості, проте уникають величезних полів, засіяних певною однієї зерновою культурою. Улюблені місця їх проживання – порізані межами невеликі поля з острівцями чагарників і рідких гайків. Взимку зграйки вівсянок інколи з'являються в садах і городах. В Україні вівсянка звичайна поширена в лісовій та лісостеповій смугах, а також в більшій частині лісостепової смуги і у гірському Криму; не зимує лише в Карпатах.

Волинський фотограф показав світлини пернатої вівсянкиВолинський фотограф показав світлини пернатої вівсянкиВолинський фотограф показав світлини пернатої вівсянкиВолинський фотограф показав світлини пернатої вівсянки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький фотограф показав красу морозного та засніженого міста (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів